gate

Stanovi

Naša aktuelna ponuda stanova.

Karađorđeva 36

OBJEKAT 2 | RASPRODATO

Lokacija objekta

Objekat je lociran u samom centru Valjeva. Pešački i automobilski prilaz objektu ostvaruje se preko pristupne saobraćajnice do koje se stiže iz Pop Lukine ulice.

Funkcionalno rešenje

Objekat čine prizemlje, 2 sprata i povučeni 3. sprat. Objekat poseduje ukupno 7 stanova i 1 poslovni prostor kancelarijskog tipa u prizemlju. Vertikalna komunikacija u objektu se obavlja putem stepeništa.

Konstrukcija objekta

Konstruktivni sistem objekta čine armirano-betonski zidovi i armirano-betonske pune ploče.

Obrada površina

Fasadni zidovi objekta su projektovani kao armirano-betonska platna ili klima blokovi sa potrebnom termoizolacijom prema zahtevima energetske efikasnosti. Završna obrada fasadnih zidova je plemeniti malter preko termoizolacije. Pregradni zidovi su zidani blokovima (d = 10-12 cm), obostrano malterisani. U svim kupatilima zidovi su od poda do plafona obloženi keramičkim pločicama, a u toaletima i kuhinjama do visine (h = 150 cm). Završna obrada unutrašnjih zidova i plafona je gletovanje i bojenje bojom za unutrašnje zidove. Podovi u sanitarnim prostorijama i kuhinjama su obloženi keramičkim pločicama, a u ostalim stambenim prostorijama je postavljen hrastov parket prve klase. Na terasama, hodnicima i centralnom stepeništu su postavljene granitne keramičke pločice.

Stolarija i bravarija

Unutrašnja stolarija je od medijapana i drveta sa finalnom obradom PU bojom. Spoljašnja stolarija je od PVC profila sa 6 komora i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Spoljašnja stolarija na poslovnim prostorima je od eloksiranog aluminijuma sa termo prekidom i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom.

Krov

Krov objekta je ravan sa svim potrebnim hidro i termo izolacijama prema aktuelnim propisima. Na delu povučenog sprata su prohodne terase sa završnom obradom od granitnih pločica, a iznad 3. sprata je neprohodan ravan krov, sa šljunkom kao završnim slojem.

Instalacije

U objektu su projektovane sledeće instalacije:

  • instalacije vodovoda i kanalizacije;
  • elektroinstalacije – instalacije jake i slabe struje;
  • instalacije centralnog grejanja – daljinsko grejanje;
  • mašinske instalacije.
Parkiranje

Parkiranje se ostvaruje preko podzemne garaže i nadzemnog parkinga. Prilaz garaži i parkingu se ostvaruje kroz pasaž i silaznu rampu.

Osnove stanova po etažama

Prizemlje
STAN 01 - PRODATO

Površina: 41.10 m²

Prvi sprat
STAN 02 - PRODATO

Površina: 40.66 m²

STAN 03 - PRODATO

Površina: 61.47 m²

Drugi sprat
STAN 04 - PRODATO

Površina: 40.66 m²

STAN 05 - PRODATO

Površina: 61.47 m²

Treći sprat
STAN 06 - PRODATO

Površina: 45.90 m²

STAN 07 - PRODATO

Površina: 57.20 m²