gate

O nama

Privredno društvo za građevinarstvo i trgovinu Gate d.o.o.

Gate je osnovan 1992. godine u Valjevu. Osnovna delatnost preduzeća je projektovanje, izgradnja i prodaja stambenih i poslovnih prostora. Do sada smo kroz sopstvene investicije izgradili preko 900 stanova i poslovnih prostora. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu i funkcionalnosi objekata koje izvodimo. U našem preduzeću radi veliki broj iskusnih inženjera različitih struka. Posedujemo svu potrebnu opremu i građevinske mašine kako bismo mogli u potpunosti da odgovorimo savremenim zahtevima tržišta. Sve objekte koje smo gradili, završili smo i predali kupcima u ugovorenim rokovima.

Naša poslovna filozofija je:
„Red kao osnova, rad kao sredstvo, ljubav kao princip“.

Naš moto je:
„Poverenje je najveći obrtni kapital“.

PROJEKTOVANJE

Gate projektni biro se bavi izradom idejnih rešenja i glavnih arhitektonsko-građevinskih projekata, izradom projekata vodovoda i kanalizacije, izradom projekata elektro i mašinskih instalacija kao i izradom elaborata energetske efikasnosti.

IZGRADNJA

Od osnivanja do danas Gate je projektovao i izgradio značajan broj stambeno-poslovnih objekata, kao i objekata drugih namena na prestižnim lokacijama u centru grada Valjeva, u čijoj izgradnji je učestvovao i kao investitor.

84000

m² izgrađenih površina

45

izgrađenih objekata

1150

stanova

165

poslovnih prostora