gate

Stanovi

Naša aktuelna ponuda stanova.

Karađorđeva 36

OBJEKAT 1 | Završetak: 31.12.2021.

Lokacija objekta

Objekat je lociran u samom centru Valjeva. Ulaz u objekat nalazi se u Karađorđevoj ulici, dok je automobilski prilaz i parkiranje ostvareno preko pristupne saobraćajnice do koje se stiže iz Pop Lukine ulice.

Funkcionalno rešenje

Objekat čine visoko prizemlje sa galerijom, 3 sprata i povučeni 4. sprat. Objekat poseduje ukupno 9 stanova i 1 poslovni prostor u prizemlju. Komunikacija u objektu se obavlja putem jednog putničkog lifta i stepeništa.

Konstrukcija objekta

Konstruktivni sistem objekta čine armirano-betonski zidovi i armirano-betonske pune ploče.

Obrada površina

Fasadni zidovi objekta su projektovani kao armirano-betonska platna ili klima blokovi sa potrebnom termoizolacijom prema zahtevima energetske efikasnosti. Završna obrada fasadnih zidova je kombinacija obloga plemenitog maltera preko termoizolacije i tamno sivog alubond-a u prizemlju prema Karađorđevoj ulici. Pregradni zidovi su zidani blokovima (d = 10-12 cm), obostrano malterisani. U svim kupatilima zidovi su od poda do plafona obloženi keramičkim pločicama, a u toaletima i kuhinjama do visine (h = 150 cm). Završna obrada unutrašnjih zidova i plafona je gletovanje i bojenje bojom za unutrašnje zidove. Podovi u sanitarnim prostorijama i kuhinjama su obloženi keramičkim pločicama, a u ostalim stambenim prostorijama je postavljen hrastov parket prve klase. Na terasama, hodnicima i centralnom stepeništu su postavljene granitne keramičke pločice.

Stolarija i bravarija

Unutrašnja stolarija je od medijapana i drveta sa finalnom obradom PU bojom. Spoljašnja stolarija je od PVC profila sa 6 komora i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Spoljašnja stolarija na poslovnim prostorima je od eloksiranog aluminijuma sa termo prekidom i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom.

Krov

Krov objekta je ravan sa svim potrebnim hidro i termo izolacijama prema aktuelnim propisima. Na delu povučenog sprata su prohodne terase sa završnom obradom od granitnih pločica, a iznad 4. sprata je neprohodan ravan krov, sa šljunkom kao završnim slojem.

Instalacije

U objektu su projektovane sledeće instalacije:

  • instalacije vodovoda i kanalizacije;
  • elektroinstalacije – instalacije jake i slabe struje;
  • instalacije centralnog grejanja – daljinsko grejanje;
  • mašinske instalacije;
  • instalacije lift postrojenja.
Parkiranje

Parkiranje se ostvaruje preko podzemne garaže i nadzemnog parkinga. Prilaz garaži i parkingu se ostvaruje kroz pasaž i silaznu rampu.

Osnove stanova po etažama

Prizemlje
STAN 01 - PRODATO

Površina: 56.08 m²

Prvi sprat
STAN 02

Površina: 72.20 m²

STAN 03

Površina: 73.27 m²

Drugi sprat
STAN 04 - PRODATO

Površina: 72.20 m²

STAN 05 - PRODATO

Površina: 73.27 m²

Treći sprat
STAN 06 - PRODATO

Površina: 72.20 m²

STAN 07 - PRODATO

Površina: 73.27 m²

Četvrti sprat
STAN 08 - PRODATO

Površina: 104.18 m²

STAN 09 - PRODATO

Površina: 41 m²