gate

Poslovni prostori

Naša aktuelna ponuda poslovnih prostora.
Karađorđeva 91 Valjevo

Karađorđeva 91

Završetak radova: 31.12.2024.

Lokacija objekta

Objekat je lociran u samom centru Valjeva, u Karađorđevoj ulici broj 91. Istočna fasada objekta se naslanja na kafe restoran „Corner“, prekoputa Opštine.

Funkcionalno rešenje

Objekat čine visoko prizemlje, 6 spratova i povučeni 7. sprat. Objekat se sastoji od ukupno 20 stanova i 1 poslovnog prostora u prizemlju. Unutrašnja komunikacija se obavlja putem jednog putničkog lifta i stepeništa. Automobilski i pešački prilaz je iz Karađorđeve ulice.

Konstrukcija objekta

Konstruktivni sistem objekta čine armirano-betonski zidovi i armirano-betonske pune ploče.

Obrada površina

Fasadni zidovi objekta su projektovani kao armirano-betonska platna ili klima blokovi sa potrebnom termoizolacijom prema zahtevima energetske efikasnosti. Završna obrada fasadnih zidova je kombinacija obloga plemenitog maltera preko termoizolacije, tamno sivog alubond-a i Brick House ciglica. Pregradni zidovi su zidani blokovima (d = 10-12 cm), obostrano malterisani. U svim kupatilima zidovi su od poda do plafona obloženi keramičkim pločicama, a u toaletima i kuhinjama do visine (h = 150 cm). Završna obrada unutrašnjih zidova i plafona je gletovanje i krečenje poludisperzivnom bojom za unutrašnje zidove. Podovi u sanitarnim prostorijama i kuhinjama su obloženi keramičkim pločicama, a u ostalim stambenim prostorijama je postavljen hrastov parket prve klase. Na terasama, hodnicima i centralnom stepeništu su postavljene granitne keramičke pločice.

Stolarija i bravarija

Unutrašnja stolarija je od medijapana i drveta sa finalnom obradom PU bojom. Spoljašnja stolarija je od PVC profila sa 7 komora i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Spoljašnja stolarija na poslovnim prostorima je od eloksiranog aluminijuma sa termo prekidom i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom.

Krov

Krov objekta je ravan sa svim potrebnim hidro i termo izolacijama prema aktuelnim propisima. Na delu povučenog sprata su prohodne terase sa završnom obradom od granitnih pločica, a iznad 4. sprata je neprohodan ravan krov, sa šljunkom kao završnim slojem.

Instalacije

U objektu su projektovane sledeće instalacije:

  • instalacije vodovoda i kanalizacije;
  • elektroinstalacije – instalacije jake i slabe struje;
  • instalacije centralnog grejanja, daljinsko grejanje – Toplana Valjevo;
  • mašinske instalacije;
  • instalacije lift postrojenja.
Parkiranje

Parkiranje se ostvaruje preko nadzemnog parkinga u dvorištu objekta.

Osnove poslovnih prostora

Prizemlje
LOKAL 01

Površina: 165.03 m²