gate

Poslovni prostori

Naša aktuelna ponuda poslovnih prostora.

POP LUKINA 10A

Dostupno: 1 poslovni prostor | Završetak: 15.10.2019.

Lokacija objekta

Objekat je lociran u samom centru Valjeva, neposredno uz pešačku zonu oivičenu ulicama Kneza Miloša i Vojvode Mišića. Kolski pristup objektu je sa zapadne strane iz Pop Lukine ulice, prekoputa Doma vojske. Sa istočne strane je pešačkim putem objekat povezan sa Desankinim trgom.

Funkcionalno rešenje

Objekat čine podrumska etaža, prizemlje, četiri sprata i povučeni 5. sprat. Objekat se sastoji od ukupno 39 stanova, 2 poslovna prostora u prizemlju i garažnih mesta u prizemlju i suterenu. Komunikacija u objektu se obavlja putem dva putnička lifta, stepeništa sa prirodnom ventilacijom i osvetljenjem kao i potrebnim kosim rampama.

Konstrukcija objekta

Konstruktivni sistem čine armirano-betonski zidovi i armirano-betonske pune ploče.

Obrada površina

Fasadni zidovi objekta su projektovani od klima blokova sa potrebnom termoizolacijom prema zahtevima energetske efikasnosti. Završna obrada fasadnih zidova je plemeniti malter u kombinaciji sa oblogom od ploča ili granitne keramike u prizemlju. Pregradni zidovi su zidani šupljim blokovima (d = 10-12 cm), obostrano malterisani. U svim kupatilima zidovi su od poda do plafona obloženi keramičkim pločicama, a u toaletima i kuhinjama do visine (h = 150 cm). Završna obrada unutrašnjih zidova i plafona je gletovanje i bojenje bojom za unutrašnje zidove. Podovi u sanitarnim prostorijama i kuhinjama su obloženi keramičkim pločicama, a u ostalim stambenim prostorijama je postavljen hrastov parket prve klase. Na terasama, kao i u hodnicima i centralnom stepeništu su postavljene granitne keramičke pločice.

Stolarija i bravarija

Unutrašnja stolarija je od medijapana i drveta sa finalnom obradom PU bojom. Spoljašnja stolarija je od PVC profila sa 6 komora i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Spoljašnja stolarija na poslovnim prostorima je od eloksiranog AL sa termo prekidom i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom.

Krov

Krov objekta je ravan sa svim potrebnim hidro i termo izolacijama prema aktuelnim propisima. Na delu povučenog sprata su prohodne terase sa završnom obradom od granitnih pločica, a iznad 5. sprata je neprohodan ravan krov, sa šljunkom kao završnim slojem.

Instalacije

U objektu su projektovane sledeće instalacije:

  • instalacije vodovoda i kanalizacije, sprinkler;
  • elektroinstalacije – instalacije jake i slabe struje;
  • mašinske instalacije;
  • instalacije lift postrojenja.
Parkiranje

Parkiranje u objektu se ostvaruje preko dve garaže, jedne u prizemlju i druge u suterenu objekta.

Osnove poslovnih prostora

PRIZEMLJE
Lokal 01 - PRODATO

Površina: 113.29 m²

Lokal 02

Površina: 71.63 m²

POP LUKINA 15

Dostupno: 1 poslovni prostor

Lokacija objekta

Objekat je lociran u samom centru Valjeva, u blizini raskrsnice Pantićeve i Pop Lukine ulice. Kolski pristup objektu je iz Pop Lukine ulice.

Funkcionalno rešenje

Objekat čine prizemlje, tri sprata i povučeni četvrti sprat. U objektu se nalazi ukupno 18 stanova, 3 poslovna prostora i 7 garažnih mesta. Komunikacija u objektu se obavlja putem jednog putničkog lifta i stepeništa sa prirodnom ventilacijom i osvetljenjem.

Konstrukcija objekta

Konstruktivni sistem čine armirano-betonski zidovi i armirano-betonske pune ploče.

Obrada površina

Fasadni zidovi objekta su projektovani kao nenoseći sendvič zidovi sa potrebnom termoizolacijom prema zahtevima energetske efikasnosti. Završna obrada fasadnih zidova je plemeniti malter u kombinaciji sa oblogom od ploca ili granitne keramike u prizemlju. Pregradni zidovi su zidani šupljim blokovima (d = 10-12 cm), obostrano malterisani. U svim kupatilima zidovi su od poda do plafona obloženi keramičkim pločicama, a u toaletima do visine (h = 150 cm). Završna obrada unutrašnjih zidova i plafona je gletovanje i bojenje bojom za unutrašnje zidove. Podovi u sanitarnim prostorijama i kuhinjama su obloženi keramičkim pločicama, a u ostalim stambenim prostorijama je postavljen hrastov parket prve klase. U hodnicima i centralnom stepeništu su postavljene granitne keramičke pločice.

Stolarija i bravarija

Spoljašnja stolarija na poslovnim prostorima je od eloksiranog aluminijuma sa termo prekidom i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom.

Krov

Krov objekta je ravan sa svim potrebnim hidro i termo izolacijama prema aktuelnim propisima.

Instalacije

U objektu su projektovane sledeće instalacije:

  • instalacije vodovoda i kanalizacije, sprinkler;
  • elektroinstalacije – instalacije jake i slabe struje;
  • mašinske instalacije;
  • instalacije lift postrojenja.
Parkiranje

Parkiranje u objektu se ostvaruje preko garaže u prizemlju i projektovanog parking prostora u dvorištu objekta.

Osnove poslovnih prostora

Prizemlje
LOKAL 01

Površina: 53.32 m²

LOKAL 02 - PRODATO

Površina: 34.88 m²

LOKAL 03 - PRODATO

Površina: 47.72 m²

U saradnji sa kompanijom Gorenje, svim našim kupcima obezbeđeno je 5% POPUSTA na proizvode iz prodajnog asortimana Gorenje kućnih aparata i 10% POPUSTA na proizvode iz prodajnog asortimana Gorenje kuhinjskog nameštaja u maloprodajnim objektima Gorenje Studio.